Om os

Make IT Easy er en netværksorganisation bestående af freelance konsulenter, som tilbyder konsulentassistance og udvikling af IT-systemer til større og mindre virksomheder.

Spar penge

Princippet er simpelt; ved at spare på udgifter til kontorlokaler og administration, kan vi tilbyde konsulentassistance til priser der ligger 30-40% under det normale for branchen.

Vores konsulenter – som alle er seniorkonsulenter med minimum 10 års erfaring – går normalt til timepriser på mellem kr. 1200,- og kr 1500,-. Hos Make IT Easy er administrationsomkostningerne minimale, hvorfor der kan skæres meget af timeprisen i forhold til andre og større konsulentvirksomheder.

Derfor kan vi levere ydelser til kun kr. 700-1.050,- pr. time.

Markedet oversvømmes i disse tider af selvudlærte programmører, som tilbyder billig systemudvikling og konsulentassistance. Men når produktet skal leveres, opleves ofte forsinkelser, misforståelser, fejl på fejl og til tider et helt uhensigtsmæssigt design, som kan være næsten umuligt at rette op på.

Når man skal overlade ansvaret for sit IT-system til en ekstern (eller intern) konsulent, er erfaringen altafgørende. Dertil kommer at man ikke kan sammenligne timepriserne direkte.

En mindre erfaren konsulent koster måske et par hundrede kroner mindre pr time. Men han vil formentlig være dobbelt så lang tid om at udføre en opgave.
Og hvem er så billigst?

Har I en konkret opgave, som skal løses – f.eks. et program eller en makro, som skal udvikles – så send os beskrivelsen, hvorefter vi lader alle vores ledige konsulenter give et tilbud på opgaven.

Senest et par dage efter kan vi vende tilbage og præsentere det billigste tilbud til Jer. Ved denne metode er der en langt større chance for, at vi kan levere løsningen billigere end andre.

Spar tid

Alle vore konsulenter har mindst 10 års professionel erfaring med IT.

Det er der ikke mange af de veletablerede konsulenthuse, som kan prale med. Her benyttes ofte mindre erfarne konsulenter for at spare på lønningerne.

Ved at vælge Make IT Easy som leverandør, får I nogle af landets dygtigste konsulenter.

Vores udviklere skal f.eks. ikke først finde ud af, hvordan et skærmbillede bygges mest brugervenligt op. Det ligger på rygraden!

Ligeledes har vi et meget stort arkiv af løsninger, som vi kan trække på, når vi står og mangler en bestemt funktion eller værktøj.

Denne erfaring kommer kun vores kunde til gode i form af færre udviklingstimer.

Vi er pt godt 250 konsulenter med kompetencer, som spænder vidt.

Gennem et utal af projekter gennem årene, har vi oparbejdet den fornødne erfaring til at kunne sætte os ind i næsten enhver problemstilling og derefter give et realistisk estimat, et fornuftigt tilbud og selvfølgelig levere et produkt, som alle kan være tilfredse med.

Tillidsfuldt samarbejde

Vi sætter en stor ære i at få et godt og tillidsfuldt forhold til vores kunder.

Et forhold, hvor mundtlige aftaler er bindende, fordi vi stoler på hinanden.

Et forhold, hvor kunden ikke skal betale, hvis vores anbefalinger viser sig at være forkerte.

Et forhold, hvor vi altid vil anbefale den mest økonomiske løsning, fordi vi samler på tilfredse kunder og ikke tror på “revolversalg”.

Hvorfor ikke gøre det let for jer selv?

Skriv eller ring til os for at få en uforpligtende snak om de muligheder der passer bedst til dig.