Priser for konsulentassistance og systemudvikling.

Make IT Easy tilbyder nogle af landets billigste timepriser, når man tager i betragtning, at alle vore konsulenter er seniorkonsulenter (mindst 10 års erfaring).

For konsulentassistance faktureres således som udgangspunkt kr. 950,- pr time. Der er dog en del kompetencer som enten er lidt dyrere eller billigere, ligesom der også kan være mindre forskelle på de enkelte konsulenter. Kontakt os for at høre nærmere.

For konsulentassistance såvel som systemudvikling kan der ydes en mængderabat, såfremt der indgås en serviceaftale før påbegyndelsen af opgaven.

Priserne for vores konsulentydelser, ved indgåelse af serviceaftale, følger som standard nedenstående skema:

TypeVejl. pris pr. time fra
Konsulenter i op til 10 dageKr. 950,-
Mellem 11 og 20 dageKr. 900,-
Mellem 21 og 30 dageKr. 800,-
Mellem 31 og 60 dageKr. 750,-
Flere end 60 dageKontakt os
Web- og mobiludvikling (afhængigt af opgavens størrelse og type)Kr. 500-700,-
TransportKr. 500,-
Specialtid 2/nattakst 17.00-08.00Kr. 1900,-
Hastetakst **Kr. 1900,-

* Hastetakst er, når der akut er behov for assistance og vores konsulent er nødsaget til at skubbe andre opgaver.
** Hastetakst er, når vi er nødt til at udskyde andre opgaver for at løse jeres opgave.

Nogle af vores konsulenter arbejder til andre timetakster, så der kan være afvigelser i forhold til ovenstående. Dette vil altid blive oplyst inden en opgave igangsættes. En arbejdsdag beregnes til 7,5 timer. Priserne beregnes pr. påbegyndt halve time. Ved første opgave for en kunde, samt ved konsulentassistance hos kunden, faktureres for minimum 2 timer + evt. transport pr gang. Alle priser er ekskl. moms.

Fastpris tilbud

Såfremt I har en mere eller mindre veldefineret opgave, kan vi give et tilbud på opgaven. Det gælder typisk udvikling af websites, mobil apps, diverse database-systemer eller mindre opgaver som udvikling af Word- eller Excel-skabeloner. Mindre opgaver kan blot specificeres i en mail, mens større opgaver kræver en detaljeret kravspecifikation. En sådan specifikation kan vi ligeledes udarbejde efter aftale. Når vi skal estimere en opgave, sender vi den gerne i udbud blandt vores ledige konsulenter. Derved kan vi sikre vores kunder, at vi giver dem den bedste pris på opgaven.

Langtidskontrakter og Onsite-konsulenter

For længerevarende kontrakter på eksempelvis SAP-konsulenter onsite hos kunden, gives individuel pris – afhængigt af den specifikke kompetence og konsulentens anciennitet.

Vi vil være billigst!

Kan I fremvise et tilbud, som er billigere end vores, så er vi næsten altid villige til at matche prisen – og endda gå 5 % under. Så tøv ikke med at kontakte os igen, hvis I vil spare yderligere.

Serviceaftale/Klippekort

Ved indgåelse af serviceaftale opnår kunden en timerabat jf. ovenstående skema. Ved serviceaftaler faktureres månedsvis forud. Dvs, at hvis der aftales en serviceaftale, som strækker sig over 3 måneder, vil Make IT Easy fakturere 50 % ved accept af aftalen og derefter 25 % de efterfølgende 2 måneder. Såfremt der én måned forbruges mere end 25 %, vil månedens faktura justeres i henhold hertil.

Workshop/ undervisning

Få en konsulent ud i virksomheden og afholde en workshop, hvor undervisningen tager udgangspunkt i Jeres konkrete problemer. Ring og få en konkret pris på en Workshop, som passer til jeres behov.