Undervisning

Få skræddersyet undervisning i de problemstillinger, som I bakser med i virksomheden.

Make IT Easy har erfarne undervisere, som kan komme ud og undervise én eller flere i Jeres virksomhed.

Ønsker I at deltage på åbent kursus eller har I ikke selv faciliteterne til at afholde kurset , har Make IT Easy tæt samarbejde med kursuscentre i store dele af landet og vil derfor kunne tilbyde kurser i de fleste produkter. Ved at booke kurser gennem Make IT Easy, betaler man samme eller endda lavere pris, som hvis man bookede direkte hos kursuscentret. Men Make IT Easy tilbyder bare at finde den bedste pris og de bedste datoer ved at forhøre flere steder.

Workshop

Make IT Easy tilbyder endvidere undervisning med udgangspunkt i kundens egen situation.
Vores konsulenter har mange års undervisningserfaring i de produkter, som de skal undervise i. Undervisningsmaterialet udarbejdes altid i samarbejde med kunden, udfra kundens egen situation.

Denne kombination af undervisning og konsulentassistance giver tit et langt større udbytte for den enkelte medarbejder, idet man både får udført en konkret opgave, men samtidig lærer at “gøre det selv” ved at blive undervist i lige præcis de systemer og arbejdsopgaver, som man skal bruge i det daglige. Vi ved alle, at det kan være svært at sammenholde virkelighedens problemstillinger med den kliniske øvelsesdatabase, som man tit bliver præsenteret for på et standardkursus.

Vi anbefaler, at der maksimalt deltager 2-4 personer i en workshop, for at alle kan få det optimale udbytte.

Workshops afholdes også i weekender, ligesom en workshop ikke behøver at vare en hel dag, men måske blot 3-4 timer. Vi er med andre ord meget fleksible på dette område.

Vi tilbyder, som udgangspunkt, workshops i alle de produkter, som vi yder konsulentassistance i. Kontakt os for at høre om mulighederne.