Databaser

Er Excelarket ved at vokse jer op over ørerne eller har I behov for et nyt administrativt værktøj, så har valg af platform stor betydning for både økonomi og fremtidsaspekter.

Valg af databaseløsning?

Ofte vil tanken falde på en web-app eller en mobil/tablet-app, da man derved har adgang til den, uanset hvor man er i verden. Realiteten er dog, at man sjældent arbejder fornuftigt i en mobilapp og at web-apps ofte er langsomme og omstændige at indtaste og søge data i.

En Windows-app er derfor ofte at foretrække, hvis ønsket om at kunne tilgå den udefra ikke er et reelt behov. 

Make IT Easy vil ofte anbefale en Access-løsning, da Access er et alsidigt, fleksibelt, stabilt og gennemtestet værktøj, som samtidig er langt billigere at udvikle i, end både andre Windowsløsninger samt web- og mobil-løsninger.

Dertil kommer, at Access har den store fordel, at de fleste – med lidt øvelse – selv kan lave udtræk og forespørgsler på data. I andre løsninger er dette ofte ikke muligt, uden at skulle have fat i en konsulent.

Access er en af
Make IT Easy’s kernekompetencer

Vores konsulenter har udviklet Access applikationer – ofte via en SQL Server – siden Access kom frem i 1993. Vi har leveret Access-ydelser til mere end 500 kunder.

Hvorfor access?

LÆS MERE

Fordele og ulemper

LÆS MERE