Microsoft Office

Vi har nogle af de dygtigste konsulenter inden for hvert af Office-programmerne Word, Powerpoint, Outlook, Publisher, OneNote, InfoPath og ikke mindst Excel og Access.

Specialiserede
Office-konsulenter

Vores konsulenter kan f.eks. være behjælpelig med udvikling af en faktura-skabelon, en avanceret Excel-makro eller måske lave en Add-in til Outlook.

Ingen opgave er for stor eller lille.

Alle vores konsulenter har mange års erfaring med MS Office-programmerne – nogle mere end 30 år.

På udvikling af makroer og skabeloner vil vi, pga. vores store erfaring, som regel kunne give et fastpris-tilbud, som ligger 25-30 % under konkurrenterne.

Det tilbyder vi

I disse produkter kan vi levere følgende ydelser:

  • Udvikling af makroer og skabeloner
  • GDPR-tilpasning
  • Undervisning / workshop
  • Konsulentassistance
  • Rådgivning
  • Integration med andre programmer

Excel makroer

Vores konsulenter har udviklet imponerende Excel makroer

Excel er det mest udbredte regnearks-program i verden. Programmet udgives af Microsoft og findes til de fleste platforme. Programmet kan købes alene eller som en del af Microsoft Office-pakken, ligesom en online-version er tilgængelig.

Programmet er relativt nemt at gå til, når man er blevet introduceret til det. Men man finder hurtigt ud af, at man løber panden mod en mur, når man vil have programmet til at opføre sig på bestemte måder. Uanset om det drejer sig om banale begynderproblemer eller man ønsker at lave en avanceret VBA-makro på flere tusinde linjer.

Her kan vi hjælpe! Alle vores konsulenter har mindst 10 års erfaring med Excel. Nogle har endda mere end 30 års erfaring med regneark.

Make IT Easy har gennem årene leveret mere end 25.000 timers Excel-konsulentassistance og -udvikling til vores kunder. Så uanset hvad dit problem måtte være, så kan vi garanteret løse det for jer – og til en fornuftig pris.